Afgående synonym

Synonym for Afgående – Synonymbog.com

Synonym for Afgående

Betydninger · køre, flyve eller sejle fra et sted især om offentligt transportmiddel. Antonym ankomme udflyve · forlade en post eller stilling som man er blevet …

Beskrivelse og synonymer for ordet Afgående

afgående — Den Danske Ordbog – ordnet.dk

Vi fandt 51 løsningsforslag for ordet AFGÅENDE som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til AFGÅENDE.

AFGÅENDE – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Liste over synonymer til det ord AFGÅENDE og 13 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Synonymer for AFGÅENDE – Krydsord

Synonymer for AFGÅENDE

Se definitionen af ‘afgående’. Se også udtalen, synonymer og grammatik. Gennemse anvendelseseksemplerne ‘afgående’ i den store tekstsamling for dansk.

Liste over synonymer til det ord AFGÅENDE og 13 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

afgående – dansk definition, grammatik, udtale, synonymer og …

25. aug. 2015 — Som afgående direktør for DLG Food har han eksekveret frasalget af … Den svenske møbelgigant Ikea er efterhånden nærmest synonym med …

Afgående DLG-direktør: Rette strategi, forkerte mand til jobbet

23. dec. 2022 — Kapitalfonden EQT har samlet ejerskabet af Molslinjen og norsk rederi i nyt selskab med den danske færgechef Carsten Jensen i spidsen.

Afgående chef for Molslinjen går på jagt efter synergier og …

Afgående chef for Molslinjen går på jagt efter synergier og opkøb i nyt topjob — MobilityWatch

30. aug. 2022 — … (tv) med ejer, afgående adm. direktør og ny bestyrelsesformand, … for Jens har jo alle årene været synonym med Mølbak.

Kapitalfonden EQT har samlet ejerskabet af Molslinjen og norsk rederi i nyt selskab med den danske færgechef Carsten Jensen i spidsen. Til MobilityWatch fortæller han om fordelene ved ny struktur og planen fremover.

Ny direktør hos stor landinspektør: “Det er dét, jeg brænder for”

Ny direktør hos stor landinspektør: “Det er dét, jeg brænder for” – Building Supply DK

Som afskedsgave til en afgående redaktør af Nationalbankens årsberetning fandt jeg … men ordene er ikke synonymer, hvilket er nødvendigt for præcisionen, …

Læs mere

Forretningsløshed — sproget.dk

2. nov. 2022 — Det var en tydelig berørt afgående leder, der gik uden at tage imod … til Rasmus Helveg Petersen, hvis efternavn er synonym med partiet.

Radikal leder trækker sig efter svagt stemmetal og halvering

Radikal leder trækker sig efter svagt stemmetal og halvering | Kristeligt Dagblad

Det er endnu uvist, om Sofie Carsten Nielsen vælges til Folketinget, men hun trækker sig som politisk leder.

Keywords: afgående synonym