Asta björk instagram

Asta Björk Ívarsdóttir (@astaivars) • Instagram photos and videos

79k Followers, 741 Following, 304 Posts – See Instagram photos and videos from Asta Björk Ívarsdóttir (@astaivars)

Asta Björk Ívarsdóttir (@astaivars) • Instagram photos and videos

79k Followers, 741 Following, 304 Posts – See Instagram photos and videos …

Asta Björk Ívarsdóttir (@astaivars) • Instagram-foto’s en -video’s

79,3k volgers, 758 volgend, 300 berichten – Bekijk Instagram-foto’s en …

79k volgers, 741 volgend, 304 berichten – Bekijk Instagram-foto's en -video's van Asta Björk Ívarsdóttir (@astaivars)

Asta Björk Ívarsdóttir on Instagram: “Så er vi kommet i tøjet og …

Asta Björk Ívarsdóttir on Instagram: “Så er vi kommet i tøjet og klar til at danse både quickstep og en marathondans! Vi glæder os helt vildt meget, men er også mega nervøse, fordi i dag gælder det en plads på det kongelige teater og i semifinalen! Det vil vi sååå gerne og vi håber i vil støtte os med at sende DA til 1234 🤞🤞🤞 (man må stemme op til 10 gange efter kl 20) 🥰🥰🥰”

6516 Likes, 67 Comments – Asta Björk Ívarsdóttir (@astaivars) on Instagram: “Så er vi kommet i tøjet og klar til at danse både quickstep og en marathondans!

6,516 Likes, 67 Comments – Asta Björk Ívarsdóttir (@astaivars) on Instagram: “Så er vi kommet i tøjet og klar til at danse både quickstep og en marathondans! Vi glæder os helt vildt meget, men er også mega nervøse, fordi i dag gælder det en plads på det kongelige teater og i semifinalen! Det vil vi sååå gerne og vi håber i vil støtte os med at sende DA til 1234 🤞🤞🤞 (man må stemme op til 10 gange efter kl 20) 🥰🥰🥰”

Asta Björk Ívarsdóttir (@astaivars) • Photos et vidéos Instagram

79,2 k followers, 761 suivie(s), 304 publications – Découvrez les photos et …

79 k followers, 741 suivie(s), 304 publications – Découvrez les photos et vidéos Instagram de Asta Björk Ívarsdóttir (@astaivars)

Asta Björk Ívarsdóttir on Instagram: “Jeg synes @faustix var …

Asta Björk Ívarsdóttir on Instagram: “Jeg synes @faustix var SÅ sej her til aften!! Jeg kunne ikke være mere stolt 😍 i må så mega gerne hjælpe os videre med at sende FAA til 1234 ❤️❤️❤️❤️”

5155 Likes, 45 Comments – Asta Björk Ívarsdóttir (@astaivars) on Instagram: “Jeg synes @faustix var SÅ sej her til aften!! Jeg kunne ikke være mere stolt …

5,154 Likes, 45 Comments – Asta Björk Ívarsdóttir (@astaivars) on Instagram: “Jeg synes @faustix var SÅ sej her til aften!! Jeg kunne ikke være mere stolt 😍 i må så mega gerne hjælpe os videre med at sende FAA til 1234 ❤️❤️❤️❤️”

Asta Björk Ívarsdóttir on Instagram: “#throwback fra …

Asta Björk Ívarsdóttir på Instagram: “#throwback fra @vildmeddans finalen 💃 mit yndlingsoutfit fra den sæson! 😍😍”

3137 Likes, 44 Comments – Asta Björk Ívarsdóttir (@astaivars) on Instagram: “#throwback fra @vildmeddans finalen mit yndlingsoutfit fra den sæson! ”

3,137 Likes, 44 Comments – Asta Björk Ívarsdóttir (@astaivars) on Instagram: “#throwback fra @vildmeddans finalen 💃 mit yndlingsoutfit fra den sæson! 😍😍”

Asta Björk Ívarsdóttir on Instagram: “Så må jeg endelig råbe …

Asta Björk Ívarsdóttir på Instagram: “Så må jeg endelig råbe det højt… jeg skal være med i @vildmeddans igen 😍 Samtidig er jeg blevet optaget på Medicinstudiet på KU med studiestart her til september. Jeg starter på den måde mit nok travleste efterår nogensinde, men jeg glæder mig så absurd meget 😍💃👩🏼‍⚕️”

7578 Likes, 96 Comments – Asta Björk Ívarsdóttir (@astaivars) on Instagram: “Så må jeg endelig råbe det højt… jeg skal være med i @vildmeddans igen …

7,578 Likes, 96 Comments – Asta Björk Ívarsdóttir (@astaivars) on Instagram: “Så må jeg endelig råbe det højt… jeg skal være med i @vildmeddans igen 😍 Samtidig er jeg blevet optaget på Medicinstudiet på KU med studiestart her til september. Jeg starter på den måde mit nok travleste efterår nogensinde, men jeg glæder mig så absurd meget 😍💃👩🏼‍⚕️”

Asta Björk Ívarsdóttir on Instagram: “ 21 ”

Asta Björk Ívarsdóttir på Instagram: “🥳 21🥳”

1959 Likes, 56 Comments – Asta Björk Ívarsdóttir (@astaivars) on Instagram: “ 21 ”

1,958 Likes, 56 Comments – Asta Björk Ívarsdóttir (@astaivars) on Instagram: “🥳 21🥳”

Asta Björk Ívarsdóttir on Instagram: “Da jeg sagde ja til at være …

Asta Björk Ívarsdóttir på Instagram: “Da jeg sagde ja til at være med i Vild med Dans, havde jeg aldrig nogensinde regnet med, at det ville være så sindssygt sjov og intens en oplevelse. Jeg er simpelthen så ovenud lykkelig og taknemmlig for alle i VMD- familien (både foran og bagved kameraet) og alle jer derude for at have taget så godt imod mig. Er også selvfølgelig sindssyg taknemmelig for at have fået verdens sejeste dansepartner @stenspilsneren som har sikret at hver dag har været en fest 🎉🎉 Så meget kærlighed til jer alle!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️ makeup/hår af @byannlykke #vmd18”

4113 Likes, 66 Comments – Asta Björk Ívarsdóttir (@astaivars) on Instagram: “Da jeg sagde ja til at være med i Vild med Dans, havde jeg aldrig nogensinde …

4,112 Likes, 66 Comments – Asta Björk Ívarsdóttir (@astaivars) on Instagram: “Da jeg sagde ja til at være med i Vild med Dans, havde jeg aldrig nogensinde regnet med, at det ville være så sindssygt sjov og intens en oplevelse. Jeg er simpelthen så ovenud lykkelig og taknemmlig for alle i VMD- familien (både foran og bagved kameraet) og alle jer derude for at have taget så godt imod mig. Er også selvfølgelig sindssyg taknemmelig for at have fået verdens sejeste dansepartner @stenspilsneren som har sikret at hver dag har været en fest 🎉🎉 Så meget kærlighed til jer alle!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️ makeup/hår af @byannlykke #vmd18”

Keywords: asta björk instagram, asta bjørk instagram