Dfds spil

Spil med DFDS

Spil med DFDS | DFDS

Nu har du muligheden for at vinde et LuksusCruise inkl. morgen- og aftenbuffet for 2 personer! Spil med og prøv lykken – der gemmer sig også fede ekstrapræmier.

Deltag i DFDS’ spil. Her finder du konkurrencer, hvor du kan vinde præmier og rejsetilbud.

Sejl med på MiniCruise eller ferierejse | Book færge her

Sejl med på MiniCruise eller ferierejse | Book færge her | DFDS

Prøv DFDS Lykkespil! Nu har du muligheden for at vinde et LuksusCruise inkl. morgen- og aftenbuffet for 2 personer! Spil med og prøv lykken – der gemmer sig …

Tag en oplevelsestur med DFDS på Oslobåden. Nyd en hyggelig aften med god mad, levende musik og shopping for hele familien. Reservér jeres rejse her.

Tilbud på Oslobåden. Kom billigt afsted lige nu! – DFDS

Tilbud på Oslobåden. Kom billigt afsted lige nu! | DFDS

SPILOGVIND.DFDS.DK. Spil og vind et MiniCruise til Oslo! DFDS deler gevinster ud hver dag! Klik for at deltage i konkurrencen. Held og lykke :).

Bestil i god tid, og få adgang til de laveste priser og de bedste datoer. Få et overblik over de bedste tilbud her, og book din rejse i dag!

DFDS Danmark – SPIL & VIND! Prøv lykken for at få fingrene…

I dag kan du vinde et MiniCruise! Spil med i vores quiz for hele familien, så er du med i konkurrencen. Deltag her: http://jul.dfds.dk.

DFDS Danmark – I dag kan du vinde et MiniCruise! Spil med…

Kontakt Biospil direkte. De er nok de bedste til at give svar. Alternativt kan DFDS måske svare på, hvad I kan gøre for at udnytte præmien.

Minicruise til Oslo. – Kino

Minicruise til Oslo.

Min søn har (på min profil) vundet et Cruise i Bio Spil. … DFDS siger jeg skal kontakte Biospil, men jeg ved ikke hvor jeg gør det henne.

Biospil – Kino

Biospil

Medarbejdere leger sig til bedre skibslast: Nyt spil skal …

Medarbejdere leger sig til bedre skibslast: Nyt spil skal fremme bæredygtig shipping | Syddansk Universitet

Simulering har længe været en integreret del af uddannelsesforløb inden for skibsfart, når det kommer til navigering, samt håndtering af motor og sikkerhedsspørgsmål, men sjovt nok er det sjældent blevet brugt inden for logistik og økonomi, selvom metoden er yderst succesfuld. Det laver forskere fra SDU nu om på. Sektionsleder Niels Rytter og videnskabelig assistent Nicolai Emil Hinge har udviklet et spil til at træne digital, effektiv og bæredygtig shipping.

DFDS i spil til ny brexit-kontrakt – Søfart

Læs mere

Keywords: dfds spil