Flextur online

Bestilling af flextur – Movia

Bestilling af flextur | Movia

Opret dig som kunde og bestil flextur på flextrafiks selvbetjening · Det er nemt og fleksibelt at bestille flextur online på movia.flextrafik.dk · Du får 10 pct.

Flextur | Movia

Flextur kan benyttes af alle borgere helt på linje med bus, tog og metro i og mellem kommuner med flextur, og skal bestille seneste to timer før ønsket …

Flextur | Kørsel alle kan bestille – Midttrafik

Flextur | Kørsel alle kan bestille

Flextur har ikke en fast køreplan. Du bestiller selv turen fra og til den adresse, du ønsker. Fx til og fra svømmehallen, indkøbscentret eller vennerne.

Flextur har ikke en fast køreplan. Du bestiller selv turen fra og til den adresse, du ønsker. Fx til og fra svømmehallen, indkøbscentret eller vennerne.

Vejledning til bestilling online – Midttrafik

Filmen herunder viser, hvordan du bestiller din Flextur eller handicapkørsel online. Du kan også ringe til os på hverdage mellem kl. 9.00 – 12.00 på tlf.

Flextrafik

Flextrafik.dk understøttes af moderne browsere ned til og med Internet Explorer 8. Vi anbefaler dog at du altid bruger den nyeste tilgængelige version af en …

Flextur er kollektiv trafik der kører på bestilling. – Sydtrafik

Flextur er kollektiv trafik der kører på bestilling.

Alle kan benytte sig af Flextur. Det er kørsel fra adresse til adresse efter dit behov. Du kører sammen med andre og vognen kører måske en omvej for at …

Alle kan benytte sig af Flextur. Det er kørsel fra adresse til adresse efter dit behov. Du kører sammen med andre og vognen kører måske en omvej for at hente dem.

Flextrafik er kørsel udført efter dit behov. – Sydtrafik

Flextrafik er kørsel udført efter dit behov.

Du kan læse mere om de forskellige kørselstilbud herunder. Kørsel alle kan bestille. Flextur. Kollektiv trafik på bestilling …

Flextrafik har en åben kørselsordning, som alle kan bestille. Det er et tilbud om kollektiv trafik på tidspunkter og i områder, der ikke er så godt dækket af almindelig bustrafik. Flextrafik har også en lukket kørselsordning for kunder med et særligt transportbehov.

Flextur – Nordjyllands Trafikselskab

Flextur

Her kan du bestille din rejse, hvis du har et særligt behov for individuel transport som fx handicapkørsel, Flextur og teletaxi.

Bestil individuel transport – flextrafik – Borger.dk

Du kan bestille Plustur, Flextur og handicapkørsel online. Ny selvbetjeningsløsning til bestilling af Handicapkørsel og Flextur kommer 10. maj.

Bestil på nettet – Fynbus.dk

Webmaster tools

Keywords: flextur online