Kronprins frederik instagram

Crown Prince Frederik (@frederikofdenmark) • Instagram …

6850 Followers, 58 Following, 760 Posts – See Instagram photos and videos from Crown Prince Frederik (@frederikofdenmark)

Kronprins Frederik og Kronprinsesse Ingrid fotograferet på …

DET DANSKE KONGEHUS 🇩🇰 på Instagram: “Kronprins Frederik og Kronprinsesse Ingrid fotograferet på Marselisborg Slot en sommerdag i 1935 kort tid efter deres bryllup. I denne uge bringes der sommerbilleder fra H.M. Dronningens private arkiv på Kongehusets Instagramprofil. 📸 Kongehuset ©”

6849 Likes, 43 Comments – DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus) on Instagram: “Kronprins Frederik og Kronprinsesse Ingrid fotograferet på …

6,849 Likes, 43 Comments – DET DANSKE KONGEHUS 🇩🇰 (@detdanskekongehus) on Instagram: “Kronprins Frederik og Kronprinsesse Ingrid fotograferet på Marselisborg Slot en sommerdag i 1935 kort tid efter deres bryllup. I denne uge bringes der sommerbilleder fra H.M. Dronningens private arkiv på Kongehusets Instagramprofil. 📸 Kongehuset ©”

Kronprins Frederik (@kronprins_frederik1968) • Instagram …

2429 Followers, 103 Following, 39 Posts – See Instagram photos and videos from Kronprins Frederik (@kronprins_frederik1968)

I formiddags deltog H.K.H. Kronprinsen i det årlige … – Instagram

DET DANSKE KONGEHUS 🇩🇰 på Instagram: “I formiddags deltog H.K.H. Kronprinsen i det årlige styringskomitémøde i Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse på Aarhus Universitet. Centret er et internationalt center for levering af forskningsbaseret viden om offentlig ledelse og blev åbnet for to år siden i anledning af Hans Kongelige Højheds 50-års fødselsdag.⁣⁣ ⁣Ved videomødet var én af hovedpointerne, at ledelsesudvikling og ledelsesevaluering er særligt relevant efter COVID-19-krisen. Kronprinsen er medlem af centrets styringskomité, der arbejder med at sikre centrets internationale position. Centret er forankret på Institut for Statskundskab, hvorfra Kronprinsen i 1995 blev cand.scient.pol.⁣ ⁣⁣Ved videomødet deltog to internationale topforskere og repræsentanter fra Aarhus Universitet samt administrerende direktør Jens Bjerg Sørensen fra Købmand Herman Sallings Fond.⁣⁣⁣📸 Kongehuset ©️”

… KONGEHUS (@detdanskekongehus) on Instagram: “I formiddags deltog H.K.H. Kronprinsen i det årlige styringskomitémøde i Kronprins Frederiks Center…”

19K Likes, 93 Comments – DET DANSKE KONGEHUS 🇩🇰 (@detdanskekongehus) on Instagram: “I formiddags deltog H.K.H. Kronprinsen i det årlige styringskomitémøde i Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse på Aarhus Universitet. Centret er et internationalt center for levering af forskningsbaseret viden om offentlig ledelse og blev åbnet for to år siden i anledning af Hans Kongelige Højheds 50-års fødselsdag.⁣⁣ ⁣Ved videomødet var én af hovedpointerne, at ledelsesudvikling og ledelsesevaluering er særligt relevant efter COVID-19-krisen. Kronprinsen er medlem af centrets styringskomité, der arbejder med at sikre centrets internationale position. Centret er forankret på Institut for Statskundskab, hvorfra Kronprinsen i 1995 blev cand.scient.pol.⁣ ⁣⁣Ved videomødet deltog to internationale topforskere og repræsentanter fra Aarhus Universitet samt administrerende direktør Jens Bjerg Sørensen fra Købmand Herman Sallings Fond.⁣⁣⁣📸 Kongehuset ©️”

DetDanskeKongehus – Instagram

Bestyrelserne for Dronning Margrethes og Prins Henriks Fond og Kronprins Frederiks og Kronprinsesse Marys Fond har · 11 kvinder var i dag nomineret som …

Fanpage (@crown.prince.frederik) • Instagram photos and …

6277 Followers, 715 Following, 358 Posts – See Instagram photos and videos from Kronprins Frederik | Fanpage (@crown.prince.frederik)

“Hej Viktor, det er H.K.H. Kronprins Frederik her” Kronprinsen …

Badminton Danmark on Instagram: ““Hej Viktor, det er H.K.H. Kronprins Frederik her” 👑 Kronprinsen ønsker ‘Kongen af badminton’ tillykke med OL-guldet 🥇📲 #baddk #vielskerbadminton #badminton #Olympics #AllforDenmark #denmark #tokyo #tokyo2020 #tokyo2021 📸 @danmarktilol”

8196 Likes, 53 Comments – Badminton Danmark (@badmintondenmark) on Instagram: ““Hej Viktor, det er H.K.H. Kronprins Frederik her” Kronprinsen ønsker …

8,196 Likes, 53 Comments – Badminton Danmark (@badmintondenmark) on Instagram: ““Hej Viktor, det er H.K.H. Kronprins Frederik her” 👑 Kronprinsen ønsker ‘Kongen af badminton’ tillykke med OL-guldet 🥇📲 #baddk #vielskerbadminton #badminton #Olympics #AllforDenmark #denmark #tokyo #tokyo2020 #tokyo2021 📸 @danmarktilol”

Kronprins Frederik: “Hun var vores reservemor” – Instagram

ALT.dk on Instagram: “Kronprins Frederik: “Hun var vores reservemor”⁠⁠Som nedtælling til 2022 ser vi tilbage på vores mest læste historier i 2021. En af dem, I har læst særligt meget, er denne historie med kronprins Frederik.⁠⁠👉🏼 Læs eller genlæs historien via linket i vores profil⁠⁠📸 Klaus Bo Christensen”

2971 Likes, 4 Comments – ALT.dk (@alt.dk) on Instagram: “Kronprins Frederik: “Hun var vores reservemor”⁠ ⁠ Som nedtælling til 2022 ser vi tilbage på vores…”

2,971 Likes, 4 Comments – ALT.dk (@alt.dk) on Instagram: “Kronprins Frederik: “Hun var vores reservemor”⁠⁠Som nedtælling til 2022 ser vi tilbage på vores mest læste historier i 2021. En af dem, I har læst særligt meget, er denne historie med kronprins Frederik.⁠⁠👉🏼 Læs eller genlæs historien via linket i vores profil⁠⁠📸 Klaus Bo Christensen”

Det var heldigt, at kronprins Frederik blev hængende længe …

Jyllands-Posten (JP) on Instagram: “Det var heldigt, at kronprins Frederik blev hængende længe nok til at få øje på sit livs udkårne på en bar i Sydney for lidt mere end 20 år siden. Kronprinsesse Mary gik ikke lige og drømte om at blive gift med kronprinsen af Danmark, men efter deres første møde tog livet en drejning, hun ikke havde forestillet sig.»Sådan er livet, man ved aldrig, hvad det byder på. Det var en rejse, hvor jeg tog et skridt ad gangen. Jeg var dybt forelsket, og ’love conquers all,’« siger kronprinsessen.I næsten 20 år har kronprinsesse Mary været en del af det danske kongehus og af danskernes fælles samtale, hvor hun ofte fremhæves som et naturtalent i den rolle, hun slet ikke er født til, men udfører til perfektion.Hun er protektor for flere organisationer og foreninger, bl.a. Mødrehjælpen og Psykiatrifonden, og så er der kronprinsessens eget hjertebarn, Mary Fonden, som hun stiftede i 2007.En rød tråd, der snor sig gennem dem, er, at vi alle har ret til at høre til.»Jeg har altid haft svært ved at se mennesker stå udenfor fællesskabet. Jeg tror grundlæggende på, at vi alle har behov for at være en del af noget fælles, noget, som er større end os selv. Det har været min kerne, og derfor har jeg arbejdet med mennesker, som er socialt isoleret – enten som konsekvens af et problem eller som årsagen, som kan være alt fra ensomhed, mobning, vold i hjemmet,« siger kronprinsessen.Kronprinsessen er klar over, hvor privilegeret hun er. Men hun ser ingen modsætning i at være privilegeret og engageret. Det vigtigste er, hvordan man engagerer sig – og hvorfor:»Jeg gør det ikke for min egen skyld, men fordi jeg har en unik platform, hvor jeg kan være deres stemme.«Læs Jyllands-Postens store interview med kronprinsesse Mary, som fylder 50 år i dag, via linket i bio. Stort tillykke! 🇩🇰📸 Stine Bidstrup#jyllandsposten #kongehuset #kongefamilien #danishroyalfamily #royal #kronprinsessemary #kronprinsfrederik #crownprincessmary #australia #denmark #tasmania #amalienborg #københavn #maryfonden #mødrehjæpen #psykiatrifonden #ensomhed”

749 Likes, 7 Comments – Jyllands-Posten (JP) (@jyllandsposten) on Instagram: “Det var heldigt, at kronprins Frederik blev hængende længe nok til at få øje …

740 Likes, 7 Comments – Jyllands-Posten (JP) (@jyllandsposten) on Instagram: “Det var heldigt, at kronprins Frederik blev hængende længe nok til at få øje på sit livs udkårne på en bar i Sydney for lidt mere end 20 år siden. Kronprinsesse Mary gik ikke lige og drømte om at blive gift med kronprinsen af Danmark, men efter deres første møde tog livet en drejning, hun ikke havde forestillet sig.»Sådan er livet, man ved aldrig, hvad det byder på. Det var en rejse, hvor jeg tog et skridt ad gangen. Jeg var dybt forelsket, og ’love conquers all,’« siger kronprinsessen.I næsten 20 år har kronprinsesse Mary været en del af det danske kongehus og af danskernes fælles samtale, hvor hun ofte fremhæves som et naturtalent i den rolle, hun slet ikke er født til, men udfører til perfektion.Hun er protektor for flere organisationer og foreninger, bl.a. Mødrehjælpen og Psykiatrifonden, og så er der kronprinsessens eget hjertebarn, Mary Fonden, som hun stiftede i 2007.En rød tråd, der snor sig gennem dem, er, at vi alle har ret til at høre til.»Jeg har altid haft svært ved at se mennesker stå udenfor fællesskabet. Jeg tror grundlæggende på, at vi alle har behov for at være en del af noget fælles, noget, som er større end os selv. Det har været min kerne, og derfor har jeg arbejdet med mennesker, som er socialt isoleret – enten som konsekvens af et problem eller som årsagen, som kan være alt fra ensomhed, mobning, vold i hjemmet,« siger kronprinsessen.Kronprinsessen er klar over, hvor privilegeret hun er. Men hun ser ingen modsætning i at være privilegeret og engageret. Det vigtigste er, hvordan man engagerer sig – og hvorfor:»Jeg gør det ikke for min egen skyld, men fordi jeg har en unik platform, hvor jeg kan være deres stemme.«Læs Jyllands-Postens store interview med kronprinsesse Mary, som fylder 50 år i dag, via linket i bio. Stort tillykke! 🇩🇰📸 Stine Bidstrup#jyllandsposten #kongehuset #kongefamilien #danishroyalfamily #royal #kronprinsessemary #kronprinsfrederik #crownprincessmary #australia #denmark #tasmania #amalienborg #københavn #maryfonden #mødrehjæpen #psykiatrifonden #ensomhed”

Kronprins Frederik overraskede danskerne på Instagram

10. jun. 2019 — En sjælden chance for direkte kontakt med kronprins Frederik åbnede sig søndag for danskere på Instagram. Her svarede Kronprinsen åbent om …

En sjælden chance for direkte kontakt med kronprins Frederik åbnede sig søndag for danskere på Instagram. Her svarede Kronprinsen åbent om løb, musik, motivation og andre emner, som brugerne af det sociale medie spurgte til.

Keywords: kronprins frederik instagram