Lene beier instagram

Lene Beier TV2 Og TV2 Fri (@lenebeier) • Instagram photos …

136k Followers, 2026 Following, 1704 Posts – See Instagram photos and videos from Lene Beier TV2 Og TV2 Fri (@lenebeier)

Lene Beier TV2 Og TV2 Fri on Instagram: “Sidder du og føler …

Lene Beier TV2 Og TV2 Fri🍀 på Instagram: “Sidder du og føler dig ensom derhjemme – og savner en at snakke lidt med i disse tider? Så vil jeg gerne ringe til dig! Jeg har tid til at ringe hver dag efter ungernes hjemmeskole er afsluttet mellem 13.30 og 14.30, så send mig en besked, hvis jeg skal ringe til dig, så kan vi sludre over en kop kaffe i hver sin ende af røret 📞☎️📲 Ps. Jeg aner ikke om der er et behov, men jeg ringer til så mange jeg kan nå. Pps. Jeg er hverken psykolog eller læge! Jeg synes bare det er hyggeligt at sludre☕️ #kaffepause #snak #coronatider #sammenhverforsig ❤️foto: @clauspeuckert”

9847 Likes, 701 Comments – Lene Beier TV2 Og TV2 Fri (@lenebeier) on Instagram: “Sidder du og føler dig ensom derhjemme – og savner en at snakke lidt med …

9,847 Likes, 701 Comments – Lene Beier TV2 Og TV2 Fri🍀 (@lenebeier) on Instagram: “Sidder du og føler dig ensom derhjemme – og savner en at snakke lidt med i disse tider? Så vil jeg gerne ringe til dig! Jeg har tid til at ringe hver dag efter ungernes hjemmeskole er afsluttet mellem 13.30 og 14.30, så send mig en besked, hvis jeg skal ringe til dig, så kan vi sludre over en kop kaffe i hver sin ende af røret 📞☎️📲 Ps. Jeg aner ikke om der er et behov, men jeg ringer til så mange jeg kan nå. Pps. Jeg er hverken psykolog eller læge! Jeg synes bare det er hyggeligt at sludre☕️ #kaffepause #snak #coronatider #sammenhverforsig ❤️foto: @clauspeuckert”

Lene Beier TV2 Og TV2 Fri (@lenebeier) • Instagram photos …

8. dec. 2022 — TV vært, forfatter, foredragsholder, konferencier, naturelsker …

Lene Beier TV2 Og TV2 Fri on Instagram

Lene Beier TV2 Og TV2 Fri🍀 på Instagram: “Hende den glade her i midten er min dejlige svigermor. Hun er, udover at være en fantastisk sej kvinde, kirurg og familiens lægeorakel nu også forfatter 🙌🏼❤️ Tillykke med udgivelsen af “Aktiv ledelse – kirurgen og dirigenten” @beierholgersen 💪🏻❤️💪🏻 #bogudgivelse #svigermor @andersbeier”

4721 Likes, 35 Comments – Lene Beier TV2 Og TV2 Fri (@lenebeier) on Instagram: “Hende den glade her i midten er min dejlige svigermor.

4,721 Likes, 35 Comments – Lene Beier TV2 Og TV2 Fri🍀 (@lenebeier) on Instagram: “Hende den glade her i midten er min dejlige svigermor. Hun er, udover at være en fantastisk sej kvinde, kirurg og familiens lægeorakel nu også forfatter 🙌🏼❤️ Tillykke med udgivelsen af “Aktiv ledelse – kirurgen og dirigenten” @beierholgersen 💪🏻❤️💪🏻 #bogudgivelse #svigermor @andersbeier”

Lene Beier TV2 Og TV2 Fri on Instagram: “Otto er så glad for …

Lene Beier TV2 Og TV2 Fri🍀 på Instagram: “Otto er så glad for behandlingen og forplejningen her på børneafdelingen, at han gerne vil blive en nat mere… jeg er også meget taknemmelig, men jeg kunne nu godt tænke mig at komme hjem. Heldigvis er Otto næsten frisk igen efter et voldsomt hovedpine anfald i går, som kom efter en omgang falsk strubehoste. Nu spiser vi færdig og venter på at lægen (forhåbentligt) sender os hjem ❤ #tak #hvidovrehospital #børneafdelingen 🙏 🤒☕️🥐”

590 Likes, 39 Comments – Lene Beier TV2 Og TV2 Fri (@lenebeier) on Instagram: “Otto er så glad for behandlingen og forplejningen her på børneafdelingen, …

590 Likes, 39 Comments – Lene Beier TV2 Og TV2 Fri🍀 (@lenebeier) on Instagram: “Otto er så glad for behandlingen og forplejningen her på børneafdelingen, at han gerne vil blive en nat mere… jeg er også meget taknemmelig, men jeg kunne nu godt tænke mig at komme hjem. Heldigvis er Otto næsten frisk igen efter et voldsomt hovedpine anfald i går, som kom efter en omgang falsk strubehoste. Nu spiser vi færdig og venter på at lægen (forhåbentligt) sender os hjem ❤ #tak #hvidovrehospital #børneafdelingen 🙏 🤒☕️🥐”

Lene Beier TV2 Og TV2 Fri on Instagram: “Føler mig en …

Lene Beier TV2 Og TV2 Fri🍀 på Instagram: “Føler mig en smugle underdressed på dages optagelse, men selskabet fejler bestemt ikke noget…. 💋 ⚓️🚢⚓️ 🎥💋#tv2fri #påoptagelse #sailor”

933 Likes, 18 Comments – Lene Beier TV2 Og TV2 Fri (@lenebeier) on Instagram: “Føler mig en smugle underdressed på dages optagelse, men selskabet fejler …

933 Likes, 18 Comments – Lene Beier TV2 Og TV2 Fri🍀 (@lenebeier) on Instagram: “Føler mig en smugle underdressed på dages optagelse, men selskabet fejler bestemt ikke noget…. 💋 ⚓️🚢⚓️ 🎥💋#tv2fri #påoptagelse #sailor”

Lene Beier TV2 Og TV2 Fri on Instagram: “Sådan må alle …

Lene Beier TV2 Og TV2 Fri🍀 on Instagram: “Sådan må alle mandage godt begynde🌞 God dag derude💛”

4693 Likes, 53 Comments – Lene Beier TV2 Og TV2 Fri (@lenebeier) on Instagram: “Sådan må alle mandage godt begynde God dag derude ”

4,692 Likes, 53 Comments – Lene Beier TV2 Og TV2 Fri🍀 (@lenebeier) on Instagram: “Sådan må alle mandage godt begynde🌞 God dag derude💛”

Lene Beier TV2 Og TV2 Fri on Instagram: “Gå glad i’s bad …

Lene Beier TV2 Og TV2 Fri🍀 on Instagram: “Gå glad i’s bad ❄️❄️ Efterhånden er det blevet et fast morgenritual, hvis vi ikke er en tur i Øresund 🌊 Et par minutter i baljen giver lidt mere energi på dagskontoen. Og der er grine garanti. Hver dag spørger vi hinanden “Om det i virkeligheden er klogt” – for det kræver lidt overvindelse HVER gang🤣🤣 Normalt ville vi også tage hænderne under, men det er p**se koldt om håndleddene og fingerspidserne, så når jeg har dem oppe pga. kameraet – så har @andersbeier også❤️ Kan I lide at vinterbade, isbade eller måske slutte af med et koldt brusebad?Jeg elsker det… bagefter ❤️#coldexposure #coldexposuretherapy #vinterbadning #wimhof 🫶🏻☃️❄️🌊🫧💨”

10k Likes, 244 Comments – Lene Beier TV2 Og TV2 Fri (@lenebeier) on Instagram: “Gå glad i’s bad ❄️❄️ Efterhånden er det blevet et fast morgenritual, …

10K Likes, 246 Comments – Lene Beier TV2 Og TV2 Fri🍀 (@lenebeier) on Instagram: “Gå glad i’s bad ❄️❄️ Efterhånden er det blevet et fast morgenritual, hvis vi ikke er en tur i Øresund 🌊 Et par minutter i baljen giver lidt mere energi på dagskontoen. Og der er grine garanti. Hver dag spørger vi hinanden “Om det i virkeligheden er klogt” – for det kræver lidt overvindelse HVER gang🤣🤣 Normalt ville vi også tage hænderne under, men det er p**se koldt om håndleddene og fingerspidserne, så når jeg har dem oppe pga. kameraet – så har @andersbeier også❤️ Kan I lide at vinterbade, isbade eller måske slutte af med et koldt brusebad?Jeg elsker det… bagefter ❤️#coldexposure #coldexposuretherapy #vinterbadning #wimhof 🫶🏻☃️❄️🌊🫧💨”

Lene Beier TV2 Og TV2 Fri on Instagram: “Jeg har egentlig …

Lene Beier TV2 Og TV2 Fri🍀 på Instagram: “Jeg har egentlig først fødselsdag på fredag, men jeg har i lang tid haft lyst til at få en ny tatovering, så derfor har jeg givet mig selv denne gople-hybrid i fødselsdagsgave. Der er ingen dybere mening med selve motivet, udover gode minder fra min barndom på en sejlbåd ⛵️🐠🦀Hvorfor giver jeg så mig selv en gave, som muligvis bliver grimmere med alderen? Det gør jeg fordi alder er et privilegium, som ikke er alle forundt – og det vil jeg gerne minde mig selv om hver eneste dag💙 #fødselsdagsgave #tilmigframig #tattoo #jellyfish 🎁”

10.7k Likes, 386 Comments – Lene Beier TV2 Og TV2 Fri (@lenebeier) on Instagram: “Jeg har egentlig først fødselsdag på fredag, men jeg har i lang tid haft …

11K Likes, 385 Comments – Lene Beier TV2 Og TV2 Fri🍀 (@lenebeier) on Instagram: “Jeg har egentlig først fødselsdag på fredag, men jeg har i lang tid haft lyst til at få en ny tatovering, så derfor har jeg givet mig selv denne gople-hybrid i fødselsdagsgave. Der er ingen dybere mening med selve motivet, udover gode minder fra min barndom på en sejlbåd ⛵️🐠🦀Hvorfor giver jeg så mig selv en gave, som muligvis bliver grimmere med alderen? Det gør jeg fordi alder er et privilegium, som ikke er alle forundt – og det vil jeg gerne minde mig selv om hver eneste dag💙 #fødselsdagsgave #tilmigframig #tattoo #jellyfish 🎁”

Lene Beier TV2 Og TV2 Fri on Instagram

Lene Beier TV2 Og TV2 Fri🍀 på Instagram: “Kære venner. Tusind tak for jeres dejlige varme, tid og nærvær her på min side🍀 Jeg læser ALLE jeres beskeder, kommentarer og humoristiske indspark – også selvom jeg ikke altid får svaret på det hele med det samme. Jeg er vild med den nysgerrighed og kærlighed I viser resten af min lille familie, og jeg nyder virkelig alt den støtte og opbakning i sender i min retning 💖Tusind tak fordi det hele💗PS: Hvis I har ønsker til, hvad mine “stories”skal indeholde mere af, kan I skrive det i en kommentar herunder ⬇️🏡💘🤸🏽🤾🏼🐾🍓👗🐝🌺🔥🌶🥂🪁🚜🏰☎️🛋📒🎥📺⚓️God søndag derude ❤️☀️#tak #debedste #følgere”

4577 Likes, 116 Comments – Lene Beier TV2 Og TV2 Fri (@lenebeier) on Instagram: “Kære venner. Tusind tak for jeres dejlige varme, tid og nærvær her på min …

4,577 Likes, 116 Comments – Lene Beier TV2 Og TV2 Fri🍀 (@lenebeier) on Instagram: “Kære venner. Tusind tak for jeres dejlige varme, tid og nærvær her på min side🍀 Jeg læser ALLE jeres beskeder, kommentarer og humoristiske indspark – også selvom jeg ikke altid får svaret på det hele med det samme. Jeg er vild med den nysgerrighed og kærlighed I viser resten af min lille familie, og jeg nyder virkelig alt den støtte og opbakning i sender i min retning 💖Tusind tak fordi det hele💗PS: Hvis I har ønsker til, hvad mine “stories”skal indeholde mere af, kan I skrive det i en kommentar herunder ⬇️🏡💘🤸🏽🤾🏼🐾🍓👗🐝🌺🔥🌶🥂🪁🚜🏰☎️🛋📒🎥📺⚓️God søndag derude ❤️☀️#tak #debedste #følgere”

Keywords: lene beier instagram