Nadja og de 170 kg instagram

Nadja Engsig | Binge eating disorder on Instagram

Nadja Engsig | Binge eating disorder på Instagram: “Et godt parforhold kræver, at man tør indrømme når man er en kæmpe idiot.⁠⁠Jeg skal ikke sidde og lege parforholdsekspert, for det er jeg ikke. Jeg begår virkelig mange fejl i mit eget forhold. Men jeg ved én ting med sikkerhed, og det er, at et godt parforhold kræver at man tør erkende at man kan tage fejl. At man også selv kan være en kæmpe røv med ører.⁠⁠Jeg har været kærester med Jan i 15 år, og det har ikke altid været en dans på roser. Vi har haft kriser, store som små. Den seneste i 2018. Det passer ikke. Den seneste i 2021. Men vi overlever dem igen og igen, fordi vi træffer nogen vigtige valg. Vi vælger hinanden. Ærligheden. Kommunikationen.⁠⁠Jan er min absolutte soulmate. Kommer han en dag og fortæller mig, at hans lykke venter et sted, hvor der ikke er plads til mig, så træder jeg til side. For det er kernen af kærligheden – et oprigtigt og stærkt ønske om at vi skal være lykkelige. Også hvis det ikke indebærer den anden.⁠⁠Jeg har aldrig før oplevet den her form for kærlighed. Men jeg ved at den former mig som menneske. Den har formet mig de sidste 15 år. Jeg er blevet et bedre menneske, fordi Jan elsker mig. Hvis dét ikke er kærlighed, så ved jeg sgu ikke hvad det er. Hvis det ikke er det her, så vil jeg ikke have det.⁠⁠Det kan godt være jeg voksede op uden kærlighed. Men Jan har givet mig det tifoldigt tilbage ❤️⁠⁠#nadjaogde170kilo #kærlighed #punkoogvizz #sandhedkommerindefra #parforhold #partnerskab #bedstevenner⁠⁠”

1934 Likes, 60 Comments – Nadja Engsig | Binge eating disorder (@nadjaengsig) on Instagram: “Et godt parforhold kræver, at man tør indrømme når man er en …

1,933 Likes, 60 Comments – Nadja Engsig | Binge eating disorder (@nadjaengsig) on Instagram: “Et godt parforhold kræver, at man tør indrømme når man er en kæmpe idiot.⁠⁠Jeg skal ikke sidde og lege parforholdsekspert, for det er jeg ikke. Jeg begår virkelig mange fejl i mit eget forhold. Men jeg ved én ting med sikkerhed, og det er, at et godt parforhold kræver at man tør erkende at man kan tage fejl. At man også selv kan være en kæmpe røv med ører.⁠⁠Jeg har været kærester med Jan i 15 år, og det har ikke altid været en dans på roser. Vi har haft kriser, store som små. Den seneste i 2018. Det passer ikke. Den seneste i 2021. Men vi overlever dem igen og igen, fordi vi træffer nogen vigtige valg. Vi vælger hinanden. Ærligheden. Kommunikationen.⁠⁠Jan er min absolutte soulmate. Kommer han en dag og fortæller mig, at hans lykke venter et sted, hvor der ikke er plads til mig, så træder jeg til side. For det er kernen af kærligheden – et oprigtigt og stærkt ønske om at vi skal være lykkelige. Også hvis det ikke indebærer den anden.⁠⁠Jeg har aldrig før oplevet den her form for kærlighed. Men jeg ved at den former mig som menneske. Den har formet mig de sidste 15 år. Jeg er blevet et bedre menneske, fordi Jan elsker mig. Hvis dét ikke er kærlighed, så ved jeg sgu ikke hvad det er. Hvis det ikke er det her, så vil jeg ikke have det.⁠⁠Det kan godt være jeg voksede op uden kærlighed. Men Jan har givet mig det tifoldigt tilbage ❤️⁠⁠#nadjaogde170kilo #kærlighed #punkoogvizz #sandhedkommerindefra #parforhold #partnerskab #bedstevenner⁠⁠”

I får lige et plettet spejl-selfie, fordi alt ikke skal være så perfekt

Nadja Engsig | Binge eating disorder on Instagram: “I får lige et plettet spejl-selfie, fordi alt ikke skal være så perfekt 😎Jeg skal holde tungen lige i munden, den her uge. Der er FART på og jeg har en million aftaler, føles det som.Ret vildt er det, at jeg skal i Go Morgen Live på TV2 på fredag, kl 06:25. Det er altså pænt tidligt 😅 Det er også dagen hvor min bog endelig udkommer! Det er satme nervepirrende. Jeg ved at et par stykker allerede nu har fået mulighed for at læse den, og det giver så meget mærkelig kriller i maven. Men jeg er klar. Uanset hvad det medfører. For jeg skal ikke længere eksistere på trods af, men i kraft af ❤Efter min tidlige morgen-optræden i TV, kører jeg direkte til Silkeborg og holder bogreception – og så ud og spise middag med indercirklen om aftenen. Det bliver så godt!Lørdag skal jeg fulde mig hele dagen og det tror jeg bliver en helt perfekt afslutning på en lang uge 😅#nadjaogde170kilo #sandhedkommerindefra #BED #recovery #tyk #mentalthelbred #udvikling #bog #biografi #impactpress #reklame #vilduge #letsdoit”

1995 Likes, 67 Comments – Nadja Engsig | Binge eating disorder (@nadjaengsig) on Instagram: “I får lige et plettet spejl-selfie, fordi alt ikke skal være så …

1,995 Likes, 67 Comments – Nadja Engsig | Binge eating disorder (@nadjaengsig) on Instagram: “I får lige et plettet spejl-selfie, fordi alt ikke skal være så perfekt 😎Jeg skal holde tungen lige i munden, den her uge. Der er FART på og jeg har en million aftaler, føles det som.Ret vildt er det, at jeg skal i Go Morgen Live på TV2 på fredag, kl 06:25. Det er altså pænt tidligt 😅 Det er også dagen hvor min bog endelig udkommer! Det er satme nervepirrende. Jeg ved at et par stykker allerede nu har fået mulighed for at læse den, og det giver så meget mærkelig kriller i maven. Men jeg er klar. Uanset hvad det medfører. For jeg skal ikke længere eksistere på trods af, men i kraft af ❤Efter min tidlige morgen-optræden i TV, kører jeg direkte til Silkeborg og holder bogreception – og så ud og spise middag med indercirklen om aftenen. Det bliver så godt!Lørdag skal jeg fulde mig hele dagen og det tror jeg bliver en helt perfekt afslutning på en lang uge 😅#nadjaogde170kilo #sandhedkommerindefra #BED #recovery #tyk #mentalthelbred #udvikling #bog #biografi #impactpress #reklame #vilduge #letsdoit”

Nadja Engsig | Binge eating disorder on Instagram

Nadja Engsig | Binge eating disorder on Instagram: “Jeg drømmer mig tilbage, til min sommerferie på @ubberuphojskole sidste sommer ❤☀️Dage med +25 grader, badeture morgen og aften, solnedgange, bål, kage og fællesskab, zumba, thaibo og ægte højskolehygge. Jeg er SÅ klar til sommeren 2022 ✌Jeg kommer i øvrigt allerede forbi højskolen den 3. marts, for at holde mit foredrag “Nadja og de 170 kilo – sandhed kommer indefra”. Det vil være muligt at købe en billet snart – jeg skal nok sørge for at smide et link op, når det er klart ❤#nadjaogde170kilo #sandhedkommerindefra #foredrag #ubberuphøjskole #Kalundborg #fællesskab #sommerferie2022 #BED #bingeeatingdisorder #tyk #recovery #spiseforstyrrelse”

411 Likes, 3 Comments – Nadja Engsig | Binge eating disorder (@nadjaengsig) on Instagram: “Jeg drømmer mig tilbage, til min sommerferie på @ubberuphojskole …

411 Likes, 3 Comments – Nadja Engsig | Binge eating disorder (@nadjaengsig) on Instagram: “Jeg drømmer mig tilbage, til min sommerferie på @ubberuphojskole sidste sommer ❤☀️Dage med +25 grader, badeture morgen og aften, solnedgange, bål, kage og fællesskab, zumba, thaibo og ægte højskolehygge. Jeg er SÅ klar til sommeren 2022 ✌Jeg kommer i øvrigt allerede forbi højskolen den 3. marts, for at holde mit foredrag “Nadja og de 170 kilo – sandhed kommer indefra”. Det vil være muligt at købe en billet snart – jeg skal nok sørge for at smide et link op, når det er klart ❤#nadjaogde170kilo #sandhedkommerindefra #foredrag #ubberuphøjskole #Kalundborg #fællesskab #sommerferie2022 #BED #bingeeatingdisorder #tyk #recovery #spiseforstyrrelse”

Nadja Engsig | Nadja og de 170 kg

Jeg lider af spiseforstyrrelsen BED. Jeg skriver om spiseforstyrrelsens mange facetter, både gode og dårlige. Instagram Facebook …

Jeg lider af spiseforstyrrelsen BED. Jeg skriver om spiseforstyrrelsens mange facetter, både gode og dårlige.

Nadjas nedtur – Facebook

i kan følge Nadja på Nadjas nedtur ❤️ … inviteret Nadja Engsig med som gæst, for at tale … Nadja og de 170 kg – Sandhed kommer indefra.

Hun vejede over 170 kilo, men fik uventet modstand … – Livsstil

Hun vejede over 170 kilo, men fik uventet modstand, da hun besluttede at tabe sig – TV 2

28. apr. 2021 — Men en dag lavede Nadja Engsig et opslag på Instagram, som på et øjeblik satte hende uden for fællesskabet. Jeg fortjener et godt liv.

For et år siden delte Nadja Engsig sin historie om at veje 170 kilo. Siden har hun taget et valg om at tabe sig, men vejen dertil har været svær.

Nadja Engsig fra “Nadja og de 170 kg” jubler: Er gravid med …

Nadja Engsig fra “Nadja og de 170 kg” jubler: Er gravid med sommerbaby | SE og HØR

4. jan. 2023 — Med den tilhørende tekst “Vores julemirakel” afslører TV 2-profilen, at hun har termin omkring august, og i sine seneste Instagram-opslag …

Nadja Engsig var tilbage i 2020 hovedpersonen i TV 2-programmet “Nadja og de 170 kg”, hvor danskerne kunne følge hendes kamp med tvangsoverspisning. Nu er hun gravid med sit første barn

Nadja Engsig – Influencer – Instagram | LinkedIn

Mit navn er Nadja Engsig – og måske du kender mig fra TV2-dokumentarprogrammerne ”Nadja og de 170 kilo” og “Nadjas farvel til de 170 kilo”?

Husker du Nadja Engsig fra Nadja og de 170 kg? Nu er hun …

Husker du Nadja Engsig fra Nadja og de 170 kg? Nu er hun gravid | BILLED-BLADET

3. jan. 2023 — Nadja vejede, som det fremgår af titlen, 170 kg og var i behandling for tvangsoverspisning. På sin Instagram-konto afslører hun en skøn …

Nadja Engsig venter sig en sommerbaby.

Keywords: nadja og de 170 kg instagram